Lahjoitukset

Yksityishenkilö, yhteisö tai yritys voi halutessaan tukea partiotoimintaa Pohjois-Pohjanmaalla lahjoituksella partiosäätiölle.

Suorat rahalahjoitukset

Lahjoituksen voi osoittaa Pohjois-Pohjanmaan partiosäätiön lahjoitustilille, jonka tilinumeron voit pyytää lähettämällä viestin jollekin hallituksen jäsenistä (kts. yhteystiedot).

Merkkipäivälahjoitukset

Merkkipäivänsankari tai juhliva yhteisö voi pyytää osoittamaan muistamiset Pohjois-Pohjanmaan partiosäätiön lahjoitustilille. Halutessaan päivänsankari voi ilmoittaa säätiölle etukäteen sen nimeämisestä lahjoituksien saajaksi. Tällöin säätiö voi koota päivänsankarille luettelon onnittelijoista. Voit pyytää tilinumeron lähettämällä viestin jollekin hallituksen jäsenistä (kts. yhteystiedot).

Lahjoituskortti

Partiosäätiöllä on myös oma, partiohenkinen lahjoituskortti. Kortilla voi onnitella päivänsankaria ja samalla viestittää hänen nimissään tehdystä lahjoituksesta partiotoiminnan hyväksi. Maksuttomia lahjoituskortteja saa Pohjanmaan Partiolaisten Oulun toimistolta tai Partiosäätiön hallituksen jäseniltä.

Lahjoituksia koskeviin kysymyksiin vastaa säätiön hallituksen puheenjohtaja, kts. yhteystiedot.